Endring i seilingsbestemmelsene

​Løp 21 er endret påmerke E. Det skal ha babord runding.

21NØ & SV7,3VpEp1pKs

Påmelding

Påmelding til onsdagregatta gjøres ved å sende 950 kr til 2470 14 46751 eller vipps til 103456. Dette dekker også påmelding til Klubbmesterskapet onsdag 21. august. Skriv på seil nummer når du betaler
Send NOR Rating målerbrev til meg når dere får det, så kan jeg oppdatere rating i deltager liste og respitt tabell.
VH Kjell

Seilingsbestemmelser

Seilingsbestemmelser Onsdagsregatta 2019.pdf

​Obs. Det er kommet nye løp i år, disse er beskrevet i seillingbestemmelsene.Løpnummer fra tidligere år vil ikke stemme.

Liste over startere
Respitt tabell
Skjærgårdskart
Startlister
Nyttig informasjon

Kjølbåtmiljøet i Tønsberg Seilforening er stort og aktivt. Det seiles regattaer på tirsdager og onsdager gjennom hele sommerhalvåret og det er faglig påfyll gjennom vinteren. På tirsdager er det de tradisjonelle klassebåtene som seiler, Princess og Soling. Det seiles på bane rett utenfor Fjærholmen. Onsdag er det Tur/Hav som seiler. De har noe variasjon i sitt regattaprogram, men utgangspunktet er et handikappsystem, NORrating.

Onsdagsregatta

​Første Onsdagsregatta er 8. Mai  med varselsignal  Kl: 18.00