Mathilde nordisk mester i Laser 4.7

Line
03.08.2019
Junior Nordisk er avsluttet og Mathilde Bregner Robertstad fra Tønsberg seilforening ble nordisk mester i Laser 4.7.

​Mathilde ledet med ett poeng før siste dag så det ble en spennende avslutning. Etter å ha ventet på vinden ble det gjennomført en regatta hvor hun kom før sin nærmeste konkurrent og avgjorde det hele. I samme klasse ble Ida-Linn Vittersø nr. 8 og Marie Lepperød nr.12.

Hele uken har det vært stor aktivitet på og utenfor Fjærholmen med seiling på to baner i seks forskjellig klasser. Varmt sommervær og lite vind har preget arrangementet. Det ble likevel gjennomført nok seilaser til å utnevne mestere i alle klassene.

Høydepunktet på Optimistbanen var nok for mange lagseilingen på fredag. Her var det god stemning med mange supportere som heiet og jublet.

Tønsberg Seilforening hadde med seilere i Laser 4.7, Optimist gutter og Coming Star.

Resultater finnes på: manage2sail.com